Opruimwerken op uw maat

Opruimdienst Pepingen

Diverse opruimwerken

Bij het opruimen van een inboedel komt heel wat kijken. Het is immers niet zomaar alles naar buiten halen en in een container gooien. Het is belangrijk dat we selectief te werk gaan en inboedel opsplitsen in diverse stromen. Zo zijn er zaken die nog perfect in orde zijn en helemaal klaar voor een tweede leven. Deze kunnen dan te koop worden aangeboden of worden geschonken aan personen of organisaties die hier nood aan hebben.

Daarnaast zijn er ook goederen die zodanig versleten of beschadigd zijn dat afvoeren de enige optie is. En ook hier gaan we weer nauwkeurig te werk. We willen de af te voeren goederen om zo’n duurzaam mogelijke manier verwerken en aanbieden ter recyclage. Dit om de uiteindelijke hoeveelheid “restafval” zo laag mogelijk te houden.

Gratis offerte
Waarmee kunnen we helpen?

Onze diensten

U wilt een inboedel leegmaken in Pepingen of ruime omgeving? Contacteer ons dan voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Inboedel leegmaken
Bij het opruimen van een inboedel komt heel wat kijken. Het is immers niet zomaar alles naar buiten halen en in een container gooien. Het is belangrijk dat we selectief te werk gaan en inboedel opsplitsen in diverse stromen. Zo zijn er zaken die nog perfect in orde zijn en helemaal klaar voor een tweede leven. Deze kunnen dan te koop worden aangeboden of worden geschonken aan personen of organisaties die hier nood aan hebben. Daarnaast zijn er ook goederen die zodanig versleten of beschadigd zijn dat afvoeren de enige optie is. En ook hier gaan we weer nauwkeurig te werk. We willen de af te voeren goederen om zo’n duurzaam mogelijke manier verwerken en aanbieden ter recyclage. Dit om de uiteindelijke hoeveelheid “restafval” zo laag mogelijk te houden.
Opruimen van garage
Een garage opruimen vergt een doordachte aanpak. In garages vinden we namelijk geregeld bepaalde stoffen terug waarmee we omzichtig moeten omspringen: resten van olie of benzine, asbest, allerhande brandbare stoffen, verf, detergenten, bestrijdingsproducten tegen onkruid of ongedierte… Wij staan voor een veilige en milieuvriendelijke opruiming van uw garage.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het opruimen van uw garage in de regio Pepingen en een correcte afvoer van producten? Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.
Opruimen zolder
De zolder is in veel woningen woningen geëvolueerd van een opslagplaats naar een rommelzolder waar geen doorkomen meer aan is. Wordt het stilaan tijd om hier eens orde op zaken te stellen? Wij staan voor u klaar om op een doordachte wijze uw zolder op te ruimen. Zaken die nog gebruikt kunnen worden, krijgen een nieuw leven. Andere, niet meer te redden, goederen voeren we af op een correcte en milieuvriendelijke manier.

Klaar om uw zolder aan te pakken? Contacteer ons voor meer info en een vrijblijvende offerte voor het opruimen van uw zolder.
Opruimen tuin
Een verwaarloosde tuin ontruimen? Dat is helemaal een kolfje naar onze hand. We zorgen ervoor dat alles netjes afgevoerd wordt. Wilt u een verwilderde tuin laten opruimen, helemaal zonder zorgen? Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!