Alles leeg
Opruimfirma Pepingen

Bent u op zoek naar een professionele opruimfirma voor het leegmaken van uw pand in Pepingen of omgeving? Of het nu om een bedrijfsgebouw, een kantoor of om een privéwoning gaat, wij ontruimen uw gebouw op een deskundige, veilige en nauwkeurige wijze.

Opruimwerken op uw maat

Grote ontruimingswerken of eerder een kleinere opruimklus? Wij zetten met plezier al onze ervaring en knowhow in om uw opruimwerken uit te voeren volgens de regels van de kunst. Naargelang de omvang van het project komen wij ter plaatse met een team van twee tot vier personen.

Goederen krijgen tweede leven

Bij opruimwerken komen wij geregeld producten en goederen tegen die eigenlijk nog perfect bruikbaar zijn. Die schenken we weg zodat ze een tweede leven kunnen krijgen. Op die manier verkleinen we niet alleen de afvalberg, we bieden mensen die het financieel wat moeilijker hebben ook de kans om goede spullen te verwerven.

Milieuvriendelijke afvoer van afval

Zaken die niet meer recupereerbaar zijn, voeren we op de juiste manier af. Op die manier kan het afval zo milieuvriendelijk mogelijk verwerkt worden.

Gratis offerte
Image

Onze diensten

Inboedel leegmaken

Inboedel leegmaken

Bij het opruimen van een inboedel komt heel wat kijken. Het is immers niet zomaar alles naar buiten halen en in een container gooien. Het is belangrijk dat we selectief te werk gaan en inboedel opsplitsen in diverse stromen.
Opruimen garage

Opruimen garage

Een garage opruimen vergt een doordachte aanpak. In garages vinden we namelijk geregeld bepaalde stoffen terug waarmee we omzichtig moeten omspringen: resten van olie of benzine, asbest...
Opruimen zolder

Opruimen zolder

De zolder is in veel woningen woningen geëvolueerd van een opslagplaats naar een rommelzolder waar geen doorkomen meer aan is. Wordt het stilaan tijd om hier eens orde op zaken te stellen?
Opruimen kelder

Opruimen kelder

Een kelder opruimen is niet altijd even makkelijk. Ten eerste is er het niveauverschil: alles moet van beneden naar het gelijkvloers worden gebracht. Daarnaast is het in een kelder soms krap werken.
Opruimen tuin

Opruimen tuin

Een verwaarloosde tuin ontruimen? Dat is helemaal een kolfje naar onze hand. We zorgen ervoor dat alles netjes afgevoerd wordt. Wilt u een verwilderde tuin laten opruimen, helemaal zonder zorgen?
Leegmaken Kantoren

Leegmaken Kantoren

Voor het leegmaken en opruimen van kantoren en andere bedrijfsruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte opruiming van uw bedrijfspand.