Opruimwerken op uw maat

Opruimdienst Pepingen

Over ons

Grote ontruimingswerken of eerder een kleinere opruimklus? Wij zetten met plezier al onze ervaring en knowhow in om uw opruimwerken uit te voeren volgens de regels van de kunst. Naargelang de omvang van het project komen wij ter plaatse met een team van twee tot vier personen.

Gratis offerte

Doordacht en ervaren 

Dat opruimen meer is dan het zomaar afvoeren van spullen, weten wij als geen ander. Wij hebben te allen tijde respect voor u en uw pand. Subtiel en netjes werken dragen wij dan ook hoog in het vaandel.

Met oog voor milieu en maatschappij

Bij opruimwerken passeren er heel wat verschillende soorten goederen, producten en stoffen de revue. Sommige daarvan zijn nog perfect bruikbaar, andere zijn klaar voor de schroothoop.

Wij proberen zoveel mogelijk zaken die recupereerbaar zijn een tweede leven te schenken door ze aan te bieden aan goede doelen. Zo worden meubels weggegeven of verkocht aan zeer lage prijzen om mensen die het moeilijker hebben ook de kans te geven om kwaliteitsvolle spullen te verwerven. Hetzelfde geldt voor electrotoestellen. Kleding wordt gesorteerd en wat nog bruikbaar is deponeren we bij instanties voor hergebruik.

Het overige afval voeren we ecologisch en milieubewust af.